През първата седмица на месец април, по време на пролетната

...
През първата седмица на месец април, по време на пролетната
Коментари Харесай

Военноморският музей организира образователни игри за учениците и родителите им през пролетната ваканция

През първата седмица на месец април, по време на пролетната почивка, Военноморският музей във Варна провокира феновете на историята и занимателните игри да подобрят моряшките си познания и умения.

В три поредни дни ще се организира една от най-харесваните просветителни стратегии на Военноморския музей „ Опитен моряк ”, във вид за дребни и огромни възпитаници, и за цялото семейство.

На 3 април от 13:00 до 14:30 часа и от 15:00 до 16:30 часа малчуганите на възраст от 7 до 9 години ще могат да се включат в програмата „ Опитен моряк – юнга “ .

А на 4 април от 13:00 до 14:30 часа и от 15:00 до 16:30 часа за децата на възраст от 10 до 12 години е планувана програмата „ Опитен моряк – кадет “ .

И в двата дни ученическите групите би трябвало да бъдат от 4 до 15 деца . Входният билет за възпитаник е по 2 лева, а просветителната стратегия е 30 лева за цялата група.

На 5 април от 13:00 до 14:30 часа и от 15:00 до 16:30 часа фамилиите ще имат опция да приключенстват с програмата „ Опитен моряк – дружно на борда “ . Тук в едно занимание могат да се включат от 4 до 15 души, като всеки участник заплаща по 4 лева към входния билет (независимо от възрастта).

Всички участници ще получат познания за значими събития от морската ни история и ще придобият умения за: връзване на морски възли, установяване на типовете кораби и тяхното съоръжение, разграничение на морските специалности и боравене със избавителни средства. Успешно справилите се с всички задания ще получат документ „ Опитен моряк ”.

За присъединяване в просветителните стратегии е желателно авансово записване на тел. 052 731 523 .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР