През първата и втората декада на март Венера в Риби

...
През първата и втората декада на март Венера в Риби
Коментари Харесай

Много пари за 8 зодии през март – при кого ще отиде печалбата

През първата и втората декада на март Венера в Риби ще изисква добра вътрешен глас по паричните въпроси. Стъпките, които не са явни, може да са най-печелившите.
1 и 2 декада на март - кой може да завоюва
За множеството хора през този интервал ще е значимо да поддържат психическа дисциплинираност, в противоположен случай ще има прелъщение да имат вяра в приказките и да одобряват фантазиите за действителност.
А финансовите решения, учредени не на действителното положение на нещата, а на идеалистична религия в щедростта и благотворителността на другите, надали ще бъдат сполучливи.
Има изключение от това предписание: рационалността въобще няма да е нужна на Водните знаци - Рак, Скорпион и Риби.
По-добре е да разчитат на интуицията. Те ще бъдат положителни в ориентирането в объркващи финансови обстановки с двойствена страна. Те постоянно ще имат пари и от време на време самите те няма да знаят от кое място.
Най-щастливи ще бъдат Рибите. И единствено мързелът ще им попречи да забогатеят: харченето за комфорт и наслаждение ще им бъде по-интересно, в сравнение с да печелят.
Но Скорпионите и Раците също няма да останат без пари. Финансовата страна на живота няма да им пречи.
На второ място по шанс в парите ще бъдат Водолеи и Лъвове.
Водолеят ще се оправи с парите. Ще има задоволително пари за нужните разноски и за разнообразни приятни неща по желание. Доходът ще пораства. Ще има още красиви неща. Най-голям приход ще донесат изкуството, благотворителността, логиката на психиката, медицината, алкохолът и тютюневият бизнес, фармакологията, фотографията, правенето на клипове.
На Лъвовете ще им върви на пари от други хора. Често ще им се подаряват, ще им оказват помощ с пари, ще заплащат за отпуски, ще раздават ненужни, само че обективно скъпи неща. Парите ще идват от вложения и банкови депозити. Те ще се възползват от обстановки, в които е невероятно да се каже от кое място чии са парите.
Най-успешните дни за изброените знаци ще бъдат 3 и 18 март.
На 14 март са вероятни както огромни приходи, по този начин и загуби заради лековерност или заплеснатост.
Третата декада на март – при кои знаци ще отидат парите
През третото десетдневие Венера ще бъде в Овен.
Това е времето, когато смелите и рисковани хора могат да забогатеят. Риск и енергична работа, битка с съперници, начинания ще донесат приход. Но в случай че рискът е неблагоразумен, с цел да гъделичкате нервите и решенията са прибързани, тогава няма да получавате приходи, а импулсивни разноски и загуби заради немарливост.
Огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец ще са най-добре с парите.
Те ще знаят най-добре по кое време да поемат опасности и ще могат да вземат решения бързо и дейно. Най-щастливи ще бъдат Овните с тяхната самодейност и деятелност. Лъвовете и Стрелецът също ще се оправят добре.
 Успехът в персоналния живот е обезпечен за пет знака на зодиака Успехът в персоналния живот е обезпечен за пет знака на зодиака
Март 2021 година дава обещание да бъде леден, само че това няма да попречи на представителите на някои зодиакални знаци при започване на месеца да пробу...
Рибите и Девите също ще имат шанс в парите.
Рибите ще имат шанс. Събитията във финансовия бранш ще се развият бързо и ще дадат резултати също толкоз бързо. Рибите ще имат положителни пари, които печелят от физически труд, спорт и независима претовареност.
Девите ще имат шанс на непознати пари. Инвестициите в рискови планове на други хора ще генерират приход. Те ще им върви на шанс и дарове. В такива обстановки би трябвало да вземат решения бързо - финансовият триумф през този интервал ще бъде на страната на смелите хора, които не се двоумят и не претеглят всичко толкоз дълго, че шансът да има време да изчезне.
Най-успешните дни ще бъдат 26 и 30 март.
На 26 март, връзката на Венера ще донесе доходи от това, което сте създали по-рано, а на 30 март аспектът на Венера със Сатурн ще ви разреши да укрепите финансовото си състояние, да стабилизирате приходите или да намерите нов дълготраен източник на приходи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР