През отминаващата седмица нови драматични събития оказаха своето влияние върху

...
През отминаващата седмица нови драматични събития оказаха своето влияние върху
Коментари Харесай

Къде е Кейт

През отминаващата седмица нови трагични събития оказаха своето въздействие върху кралското семейство. Съпругът на втората братовчедка на крал Чарлз Кенсигтън умря ненадейно. Междувременно в Уиндзор се състоя възпоменателна работа за починалия крал Константинос Гръцки.
 Възпоменателната работа за крал Константинос - без крал Чарлз, само че и без принц Уилям
Защо и Уилям пропусна значимото събитие, на което Чарлз не отиде поради заболяването

Кралските фамилии в памет на крал Константинос

Принц Уилям трябваше да участва на службата като самобитен заместител на татко си, който се бори с рака. Пресслужбата на Уилям обаче пусна малко известие, в което разясни, че принцът ще пропусне събитието " по персонални аргументи ".

Разбира се, сходно пояснение бързо породи спекулации, че здравето на Кейт Мидълтън сe е влошило. Съпругата на Уилям претърпя интервенция в коремната област в средата на януари тази година, като прекара съвсем две седмици в болница.
 Снимка 647524

Точно това наложи интервенция на двореца Кенсигтън, който се грижи за връзките с обществеността на принца и принцесата на Уелс. " Бяхме доста ясни, че принцесата на Уелс няма да е налична до седмицата след Великден, а Кенсигтън ще осведоми за настоящи вести, единствено в случай че има нещо доста ", цитират го от Hello.
 Снимка 648167

Покрай терзанията от отсъствието на Уилям на мемориалната работа за крал Константинос, Кенсигтън разясниха малко, че " е добре " и очевидно не тя е повода брачният партньор й да пропусне събитието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР