През отминалата година йорданското кралско семейство имаше доста поводи за

...
През отминалата година йорданското кралско семейство имаше доста поводи за
Коментари Харесай

Голямото събитие на кралица Рания и крал Абдула

През отминалата година йорданското кралско семейство имаше много мотиви за наслада от персонален темперамент. Престолонаследникът, както и най-голямата щерка на крал Абдула Втори и кралица Рания се сгодиха.
 Принцеса Иман, Джамил Термиотис и годежът на дъщерята на йорданската кралица Рания
Кралица Рания - от печал до мотив за наслада

Радостна вест за щерка й принцеса Иман

Принц Хюсеин разгласи годежа си за Раджуа Калид ал Саиф през август, а няколко седмици преди този момент принцеса Иман заяви, че се е сгодила за Джамил Термиотис. И двете вести се появиха на уеб страницата на Йорданското хашемитско кралство.

Точно там в първите дни на 2023 година научаваме и точната дата за сватбата на престолонаследника. Принц Хюсеин и Раджуа ще се венчаят на 1 юни тази година на гала с всички мюсюлмански обичаи.

За момента повече детайлности като да вземем за пример къде ще се състои сватбата не се оповестяват. Годежът им беше разгласен в родината на Раджуа Саудитска арабия, само че е ясно, че сватбата ще бъде в родината на бъдещия крал Йордания.

Принцеса Иман, която е на 26 години и с две години по-малка от принц Хюсеин, към момента не е оповестила точна дата за сватбата си. Със сигурност обаче тази на престолонаследника ще бъде първа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР