През октомври, след направен скенер, става ясно, че Ивелина Дачина

...
През октомври, след направен скенер, става ясно, че Ивелина Дачина
Коментари Харесай

Борба за живот! Ивето отново има нужда от нашата помощ

През октомври, след изработен скенер, излиза наяве, че Ивелина Дачина към момента не е в ремисия, а лекарите препоръчван нови курсове на лекуване

През 2017 год. на Ивелина е намерено болестта „ Лимфом на Ходжкин ” – трети етап. Преминава през 6 курса химиотерапия, само че след 3 месеца получава рецидив.

Решението на онкокомисията е да се извърши костно-мозъчна трансплантация. С помощта на донори Ивелина съумява да събере нужната сума и през месец юли 2018 год. ѝ е направена трансплантация в Турция.

През октомври, след изработен скенер, излиза наяве, че Ивелина към момента не е в ремисия. Лекарите предлагат лекуването да продължи с нови курсове имунотерапия с медикамента Adcedris. Цената на 4 сесии вливки е 22 000 щатски $. Лечението ще се организира на всеки 21 дни като ще ѝ бъдат сложени общо 16 двойни дози ADCETRIS.

Но това се оказа още веднъж доста скъпоструващо- 120 000лв., което значи, че на всеки три седмици Ивето би трябвало да внася по 7500лв, като тук не са включени пари за болничен престой и превоз!

Сумата е огромна и НЕПОСИЛНА за фамилията ѝ! За да продължи Ивелина напред, ще ѝ е нужна и вашата помощ!

Можете да намерите още информация и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/ivelina.dachina/ - Да помогнем на ИВЕТО. Също по този начин има и изработен благотворителен базар https://www.facebook.com/groups/330820477443873/ - Благотворителен базар за Ивето! Вярваме в Доброто и в нейното Бъдеще!

Ето и какво споделя Ивелина: Борба за живот, това е моето всекидневие от близо две години! Съдбата ми е тежка, само че аз няма да се предам и ще се боря до последно!

Преминах през доста тежък път
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР