През октомври 2019 г. заработи фотоволтаичната централа, която ЕНЕРГО-ПРО Енергийни

...
През октомври 2019 г. заработи фотоволтаичната централа, която ЕНЕРГО-ПРО Енергийни
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги пусна в експлоатация ФЕЦ Доля 9 в град Банкя


През октомври 2019 година проработи фотоволтаичната централа, която ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги построи за потребностите на своя клиент и сътрудник в региона на енергийната успеваемост – Доля-9-Ценев ЕООД.

Слънчевите модули са инсталирани върху покрива на индустриалния завод на компанията в гр. Банкя, а предстоящата годишна генерация от централата е към 31 MWh. 

Доля-9-Ценев е профилирана в производството, преработката и търговията с месо и месни артикули. Постоянният ѝ блян към рационализиране и създаване на нови асортименти, предопределени за разнообразни топлинни обработки я постановат като желана марка на кулинарния пазар.

Предложението за усъвършенстване на разноските за електрическа сила е отправено към Доля-9-Ценев след осъществен оглед на индустриалната база от специалистите на енергийния търговец. В резултат на построеното доверие сред сътрудниците, производителят с подготвеност приема да влага в производството на екологично чиста сила, с която да покрива част от личните си потребности.

Соларният парк работи на цялостни обороти, а построената система за мониторинг демонстрира във всеки един миг, генерираната сила от централата и общата консумация на предприятието. Експертната оценка сочи, че срокът за откупуване на направените вложения ще бъде в границите на 6 години и половина. 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е лицензиран съветник по енергийна успеваемост за осъществяване на енергийни обследвания на промишлени системи и здания. В рамките на своята стратегия „ Енергийна успеваемост “, компанията осъществя планове за реализиране на действителна оптимизация на енергийните разноски при индустриални, търговски и битови консуматори. Чрез своите лични специалисти и в партньорство с одобрени снабдители и производители ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на клиентите си енергоспестяващо осветяване, фотоволтаични съоръжения, климатични системи, термопомпи, системи за енергиен мониторинг и ръководство на потреблението на електрическа енергия, енергоспестяващи електроуреди, както и разнообразни профилирани услуги и съвещания.

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекл
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР