През новата седмица няколко планети ще окажат силно влияние върху ...

През новата седмица няколко планети ще окажат силно влияние върху

Седмичен любовен хороскоп за 6-12 декември

През новата седмица няколко планети ще окажат мощно въздействие върху любовния ни живот. Венера и Плутон ще прибавят повече пристрастеност, Венера в контакт с Марс ще разсънят романтиката в нас. Ключът към задълбочаването на връзката или разрешаването на проблемите ще бъде положителната връзка. Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна седмица за родените под знака на зодия Овен. Звездите за вас се подреждат по този начин, че ще ви припомнят, че любовта и любовните връзки имат за цел да създадат живота ви още по-пълен, забавен и динамичен. Звездите ви припомнят да не очаквате от някого да пристигна и да ви донесе благополучие. Щастието е вътре в нас и то не трябва да зависи от това дали имаме половинка до себе си или не. Ако се намирате във връзка, то тези дни несъмнено ще може да проведете значими, само че приятни диалози с обичания човек. Очаква ви вдъхновяваща и спокойна любовна седмица.

Телец

Марс ще ви помогне да демонстрирате силата на любовта. На този стадий планетата обикаля бранша на връзките ви и основава съвършен ъгъл към Плутон. Това може да донесе прилив на неспокойствие към всяка съществуваща любовна връзка! Венера се причислява към Плутон, с цел да направи любовта за вас още по-магнетична. За страдание събитията не наподобяват толкоз розови за необвързаните. Добре е да не се доверявате на другари по отношение на препоръките, които ще ви дават за любовния ви живот. Вероятно няма да ви бъдат от изгода.

Близнаци

Меркурий е във вашия партньорски бранш и квадратира Нептун, планетата на илюзиите. Възможно е сътрудникът ви да не разбере изцяло настоящите ви професионални цели, за фантазии, които са толкоз значими за вас. Бъдете деликатни в връзката с обичания човек, с цел да не се нараните. По-забавна ще бъде любовта за необвързаните Близнаци. Възможно е да има любовни искри с човек, с който работят.


Автор:

Източник: dnes.bg