През новата 2019 година се очаква представянето на няколко смартфона

...
През новата 2019 година се очаква представянето на няколко смартфона
Коментари Харесай

Еван Блас публикува видео с първия сгъваем смартфон на Xiaomi

През новата 2019 година се чака представянето на няколко смарт телефона с еластичен екран, които могат да се разгъват и да се употребяват като таблети. Може би и Xiaomi ще показа сходно мобилно устройство. Популярният блогър Еван Блас, който до момента не е забелязван да разгласява погрешна информация, сподели в своя Twitter акаунт таблет, който се сгъва и се трансформира в смарт телефон.

Според експерта, който постоянно разполага с вътрешна информация, това е първообраз на сгъваемо хибридно мобилно устройство на компанията Xiaomi, което може да се употребява както като смарт телефон, по този начин и като таблет.

Can't speak to the authenticity of this video or device, but it's allegedly made by Xiaomi, I'm told. Hot new phone, or gadget porn deepfake? pic.twitter.com/qwFogWiE2F

— Evan Blass (@evleaks) January 3, 2019

Видеото демонстрира хибридно устройство, формирано от три елементи, което се сгъва от двете страни. Тоест това е таблет с значителен екран и по едно и също време незначителен смарт телефон, който от горната страна и изпод има екран. При смяна на форм фактора, интерфейсът на операционната система мигновено се трансформира от таблетен към смартфонен и назад. Добре се вижда бързата работа на интерфейса и прекосяването от единия режим към другия.

Това е неофициална информация и няма по какъв начин да бъде доказана истинността на това мобилно устройство. Не е изключено това да се окаже фалшификат и даже този хибрид да не е на Xiaomi. Това че устройството е точно на Xiaomi се удостоверява единствено от леко промененият фирмен потребителски интерфейс MIUI 10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР