През нощта започналото от запад увеличение на облачността ще обхване

...
През нощта започналото от запад увеличение на облачността ще обхване
Коментари Харесай

Ето какво ще бъде времето на 8 март

През нощта почналото от запад нарастване на облачността ще обхване цялата страна.

Утре ще доминира облачно време с валежи от дъжд, на повече места и по-значителни ще са преваляванията в планинските региони и в Югоизточна България. Ще се появи до сдържан северозападен, в Източна България - североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 0 и 5 градуса, оптималните в множеството места ще са сред 8 и 13 градуса.

Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.

По Черноморието ще е най-вече облачно и с превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Максималните температури ще са сред 8 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 5-7 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно и с превалявания от сняг, под към 1800 метра преваляванията ще са от дъжд. Ще духа сдържан и мощен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 6 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.

В петък облачността ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево време, което ще се задържи и в събота. Вятърът ще отслабне. Ще стартира стопляне и оптималните температури в петък ще доближават тук-там до 15-16 градуса, а в събота - с още 2-3 градуса повече.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР