През нощта вятърът от запад-северозапад ще отслабне и почти ще

...
През нощта вятърът от запад-северозапад ще отслабне и почти ще
Коментари Харесай

От утре започва застудяване на времето в страната

 През нощта вятърът от запад-северозапад ще отслабне и съвсем ще стихне, само че след среднощ ще стартира да се ориентира от североизток. По-значителни нараствания на облачността ще има над Югозападна България, където тук-там ще превали дъжд.

Минималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред минус 3° и 2°. Утре облачността от запад-северозапад ще се усилва, до вечерта и над югоизточните региони.

В Западна България ще има валежи от дъжд, които вечерта по високите полета и северозападните региони ще стартират да минават в сняг. Ще духа слаб, след обяд сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°. През нощта против сряда преваляванията ще обзет и Централна България, а в Северозападна ще се усилят и ще са най-вече от сняг.

Над планините облачността също ще се усили. Ще има валежи от сняг. Ще духа слаб до сдържан северозападен, след обяд югоизточен вятър. По най-високите върхове на Рила и Пирин вятърът ще е сдържан до мощен от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че по-късно денем и там облачността ще се усили, само че ще остане без дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 6°-8°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР