През нощта времето ще бъде предимно ясно, утре ще е

...
През нощта времето ще бъде предимно ясно, утре ще е
Коментари Харесай

Топлото и слънчево време ще се задържи до края на седмицата

През нощта времето ще бъде най-вече ясно, на следващия ден ще е най-вече слънчево. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца. Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще е слаб, в доста региони ще стихва и сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена. Преобладаващите минимални температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 1°, а оптималните ще са най-вече сред 10° и 15°, в София - към 10°.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб, след обяд до сдържан. Максималните температури ще бъдат 11°-13°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. В планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 7°.
В петък и събота вятърът ще е северозападен, в Дунавската низина до сдържан, а съвсем безшумно ще е в Югозападна България. Ще доминира слънчево време, само че сутринта тук-там, повече в събота, в низините и котловините ще има мъгла. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните сред минус 1° и 4°, оптималните - сред 9° и 14°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР