През нощта високата облачност над Западна България временно ще намалее

...
През нощта високата облачност над Западна България временно ще намалее
Коментари Харесай

Прекрасно време ни очаква в събота

През нощта високата облачност над Западна България краткотрайно ще намалее и над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. В ранните утринни часове над югоизточните региони ще се появи ниска облачност или мъгла. Минималните температури ще бъдат най-вече сред 5° и 10°, само че в обособени низини ще са по-ниски - до 1°-2° и там ще има условия за слаба слана.

Утре ще бъде най-вече слънчево, основно над Западна България с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, по-ниски по Черноморието°. 

В планините ще бъде най-вече слънчево, над масивите в Западна България с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. В утринните часове основно по южното крайбрежие ще има ниска облачност, която бързо ще намалее. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще бъдат 14-17°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР