През нощта валежите в повечето райони ще спрат и над

...
През нощта валежите в повечето райони ще спрат и над
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 15 юли

През нощта преваляванията в множеството региони ще спрат и над Западна България облачността ще се раздра. На места основно в югоизточните региони към момента ще има валежи от дъжд. Утре облачността ще е променлива. На места основно в следобедните часове ще има валежи от дъжд, допустимо е и да прегърми. Ще продължи да духа най-вече сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 22° и 27°. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от междинното за месеца. Над Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. На места след обяд, основно в северните региони, кратковременно ще превали. До обяд вятърът ще е сдържан от северозапад, а след пладне ще надвива бризът откъм морето. По-топло с оптимални температури сред 24° и 27°, към и малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала. Над планините облачността ще е по-често забележителна. На места основно в следобедните часове ще има валежи от дъжд. Ще духа сдържан северозападен, по най-високите върхове – западен вятър. Максимална температура на 1200 метра – към 16°, на 2000 метра – към 9°.
Във вторник тук-там, повече в Южна България, ще има превалявания от дъжд; обилни ще са в Рило-Родопската област, където ще има и гръмотевични стихии. Ще остане хладно. В сряда вероятността за превалявания доста ще намалее, температурите едва ще се покачат. В четвъртък ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР