През нощта валежите ще отслабнат и в по-голямата част от

...
През нощта валежите ще отслабнат и в по-голямата част от
Коментари Харесай

Предупреждават за дъжд и гръмотевици и в четвъртък

През нощта преваляванията ще отслабнат и в по-голямата част от страната краткотрайно ще спрат.
 
В четвъртък от юг-югозапад преваляванията още веднъж ще се засилват, ще обзет страната и още веднъж, на доста места ще са обилни по количество.
 
Оранжев код за значителни превалявания е о бявен територията за съвсем цялата страна за 28 юни, четвъртък, сочи информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология п. Единственото изключение е област Видин, където е в действие жълт код.
 код за 28 юни weather.bg
За 27-те области на страната, където е в действие оранжев код за четвъртък , синоптиците предизвестяват, че се чакат обилни превалявания, като прогнозата е за количества за денонощието тук-там до 30-50 л/кв.м, в обособени региони и повече. Валежите ще продължат и през нощта против петък. Метеоролозите предизвестяват и за гръмотевични стихии в четвъртък тук-там в областите Благоевградска, Пазарджишка, Пловдивска, Старозагорска, Смолянска, Кърджалийска, Хасковска, Ямболска,  Сливенска, Бургаска, Варненска, Добричка, Силистренска, Русенска, Разградска, Търговищка, Шуменска, Великотърновска и Габровска.-->
 дъжд БГНЕС
Във Видинска област е в действие жълт код за превалявания в четвъртък, като се чака количествата дъжд за денонощието тук-там там да са до 15-30 л/кв.м , в обособени региони и повече. Валежите ще продължат и през нощта против петък.
 дъжд БГНЕС

В четвъртък ще продължи да духа до сдържан вятър от изток-североизток. Ще се задържи хладно време за края на юни с оптимални температури сред 20 и 25 градуса.
 

През нощта против петък, основно в западната половина от страната, преваляванията ще продължат, като ще са обилни в Северозападна България.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР