През нощта валежите навсякъде ще спрат, от север облачността ще

...
През нощта валежите навсякъде ще спрат, от север облачността ще
Коментари Харесай

Синоптици с ведра прогноза: Времето се затопля, слънцето се завръща

През нощта преваляванията на всички места ще спрат, от север облачността ще продължи да се раздира, късно над южните региони, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Над Северна България ще намалее до най-вече ясно време. 
В утринните часове тук-там в равнините и котловините видимостта ще е понижена от мъгла. Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и ще бъде малко по-високо от междинното за месеца.
Утре ще доминира слънчево време, към и след обяд с развиване на купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°.
Над Черноморието преди обяд ще има раздрана облачност, над северното крайбрежие краткотрайно до слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 18°-22°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.  
Над планините преди обяд ще има слънчеви часове. Около и след обяд облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще превали временен дъжд, над 2200 метра - сняг. Ще духа сдържан, по билата - мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 5°.
През почивните дни повече слънчеви часове ще има преди обяд. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Вятърът ще е слаб, в източната половина от страната до сдържан, от североизток. Максималните температури в множеството места ще са сред 20° и 25°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР