През нощта в западните райони ще завали дъжд, предаде БНТ.

...
През нощта в западните райони ще завали дъжд, предаде БНТ.
Коментари Харесай

Времето днес: Максималните температури ще бъдат в широки граници - от 4° до 13°


През нощта в западните региони ще завали дъжд, съобщи Българска национална телевизия. В източната половина от страната и Централния Предбалкан ще духа сдържан и мощен южен вятър.

Максималните температури ще бъдат в необятни граници - от 4° до 13°. В Източна България ще продължи да духа сдържан и мощен южен вятър, а в западната половина от страната в следобедните часове със мощен вятър от северозапад ще нахлува по-студен въздух и във високите полета на Западна България и в западната част на Предбалкана дъждът ще се примесва и ще минава в сняг.

Границата сред сняг и дъжд в планините ще бъде на към 900 метра. Ще духа мощен и плевел югозападен вятър, който след обяд в масивите от западната половина от страната ще се ориентира от северозапад.

Очакват повсеместни превалявания, на доста места обилни по количество, а в централните региони на Южна България са вероятни и гръмотевици. Причина за предстоящите проливни превалявания е средиземноморски циклон, който минава през Балканите. По-интензивни и съпроводени тук-там от гръмотевици ще бъдат преваляванията в южните и източните региони от полуострова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР