През нощта в по-голямата част от страната ще бъде предимно

...
През нощта в по-голямата част от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Златна есен ще продължава да ни радва и през следващите дни

През нощта в по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Сутринта тук-там в котловините и към водните басейни видимостта ще бъде понижена. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, малко по-ниски в местата с трайна мъгла. В София минималната температура ще е към 6°.
Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България - от югозапад, само че до вечерта в цялата страна ще отслабне, а тук-там и ще стихне. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София – към 22°.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 11°.
В утринните часове тук-там по крайбрежието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня облачността ще се раздра и видимостта ще се усъвършенства до най-вече слънчево време. Ще духа слаб източен вятър, след обяд ще се ориентира от юг-югозапад, само че до вечерта ще стихне. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.
В сряда ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има над североизточната част от страната. С насочване напразно от север-североизток ще прониква леден въздух и дневните температури в множеството региони ще са с 4-5 градуса по-ниски, единствено в Горнотракийската пизина ще останат без смяна.
В четвъртък вятърът ще бъде от изток, в източните региони - най-вече от североизток. Над Западна България ще ще има раздрана, в югозападната част по-често забележителна висока и междинна облачност. Над останалата част от страната ще доминира слънчево време, само че тук-там в източните региони заран ще има мъгла или ниска облачност и понижена видимост. Ще се намалят и минималните температури.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР