През нощта срещу понеделник руски ракети обстрелваха град Николаев, като

...
През нощта срещу понеделник руски ракети обстрелваха град Николаев, като
Коментари Харесай

Снощният вражески обстрел на Николаев унищожи кафене

През нощта против понеделник съветски ракети обстрелваха град Николаев, като уцелиха заведение за публично хранене и дружество.

Това заяви началникът на районното военно ръководство, Виталий Ким, който заяви новината в Telegram, оповестява Укринформ.

„ В нощта на 22 август, почти в 03:00 часа, Николаев още веднъж беше обстрелван. В резултат на това беше подпалено кафене, все още също е известно, че е ударена територия на дружество. Няма данни за жертви. Информацията се ревизира “, написа Ким.

Освен това вечерта на 21 август в 18:20 врагът обстреля град Бащанка, като удари жилищен квартал. В резултат на това са се запалили покрив на двуетажна къща и лек автомобил. Сградата не предстои на реституция. Пострадали са и още към 10 семейства. Едно дете е с леки пострадвания.

Вчера врагът обстреля Широкивска община, като порази към този момент опустошения център за административно обслужване и жилищни здания. Не се оповестява за жертви.

Следобед на 21 август противников обстрел удари покрайнините на село Константиновка от община Первомайска, област Николаев.

Продължава и обстрелът на територията и околните обитаеми места на община Березнехватска. Информацията за жертви и вреди се обяснява.

Както беше обявено, в събота, 20 август, съветските нашественици обстреляха град Вознесенск в Николаевска област – удариха пететажна постройка и частни семейства: 14 бяха ранени, в това число четири деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР