През нощта срещу 25 октомври над повечето райони ще е

...
През нощта срещу 25 октомври над повечето райони ще е
Коментари Харесай

Времето в петък, 25 октомври - слънчево и приятно

През нощта против 25 октомври над множеството региони ще е ясно и съвсем безшумно, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. Само по Черноморието ще духа слаб и краткотрайно сдържан северен вятър. Сутринта на обособени места по поречията и котловините ще има краткотрайни мъгли, а по черноморското крайбрежие – краткотрайно понижена видимост и ниски облаци. Минималните температури в множеството региони ще бъдат сред 1° и 6°, в котловините - до минус 2°, за София - към 2°. 

През деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб и сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури - сред 16° и 21°, за София - към 18°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб и сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. На обособени места по-значителна ниска облачност и понижена видимост ще има в часовете преди обяд. Сутринта и до обяд ще духа най-често слаб вятър от север-североизток, само че след обяд той ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде до сдържан. Максималните температури ще са сред 16° и 19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР