През нощта срещу 22 януари ще бъде предимно ясно и

...
През нощта срещу 22 януари ще бъде предимно ясно и
Коментари Харесай

Мразовито и опасно време в цялата страна

През нощта против 22 януари ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. След среднощ тук-там в Дунавската низина и към водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност.

Утрото ще бъде мразовито, с минимални температури най-вече сред минус 8° и минус 3°, малко по-ниски в котловините от Западна България. В София - към минус 7°. Утре ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Преди обяд тук-там в низините и котловините към момента ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност, само че след обяд видимостта ще се усъвършенства. Максималните температури ще са сред 1° и 6°, в София - към 3°.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра - към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Сутринта тук-там, основно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня по Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР