През нощта ще се задържи предимно облачно с валежи от

...
През нощта ще се задържи предимно облачно с валежи от
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква до края на работната седмица

През нощта ще се задържи най-вече облачно с превалявания от дъжд, по-значителни в източната половина от страната. Вятърът ще е слаб от запад. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, в София – към 5°. Утре облачността ще бъде забележителна с валежи от дъжд, на повече места в Източна България и Рило-Родопската област. Ще духа сдържан, в Дунавската низина – краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София – към 11°.
Над планините ще е най-вече облачно с валежи от дъжд, над към 1400 метра - от сняг, като по-значителни ще са преваляванията в Родопите. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 5°, на 2000 метра – към минус 1°.
Над Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 14°. Температурите на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
В четвъртък ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, в планините над 1200 m - от сняг. Ще духа сдържан северозападен, в Източна България - север-североизточен вятър и с него ще продължи да нахлува леден въздух. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, а оптималните - сред 9° и 14°. В петък облачността ще се задъ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР