През нощта ще преобладава ясно време и ще духа слаб

...
През нощта ще преобладава ясно време и ще духа слаб
Коментари Харесай

Утре започва заоблачаване над страната

 През нощта ще доминира ясно време и ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са сред 2° и 7°.

Утре от запад облачността ще се усилва, ще е купеста и купесто-дъждовна и към обяд в Западна България, а до вечерта и в централните региони от страната ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в обособени региони - съпроводени с гръмотевици. Ще има условия и за градушки.

През нощта против сряда в Централна България явленията ще са интензивни. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от юг-югоизток. Около и след обяд в северозападните региони вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°.

Сутринта в планините ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. Още преди обяд в масивите от Западна, а до вечерта и в Централна България ще има валежи от дъжд, тук-там интензивни и съпроводени с гръмотевици. Над към 2000 метра -ще превалява сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от юг-югозапад, който до вечерта ще се ориентира от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 5°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд облачността ще се усилва и по здрач по южното крайбрежие ще превали. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 13° и 19°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 8° - 10°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР