През нощта ще преобладава ясно, утре – слънчево време с

...
През нощта ще преобладава ясно, утре – слънчево време с
Коментари Харесай

Вярвате или не, но ето какво ще се случи над България в следващите три дни

През нощта ще доминира ясно, на следващия ден – слънчево време с раздрана, най-вече висока облачност. Почти без превалявания. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

Максималните температури ще са сред 25° и 30°. Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца. Това заяви дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представен от Фокус.

Над Черноморието ще е е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи са малко евентуални. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 25-28°, температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево. Ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – към 20°, на 2000 метра – към 13°.

През идващите три дни ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в източната половина от страната до сдържан североизточен вятър. Ще остане топло за интервала.

В събота в западната част от Дунавската низина вятърът ще се ориентира от северозапад. Ще бъде най-вече слънчево, към момента с високи дневни температури.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР