През нощта ще е предимно ясно. В източните райони ще

...
През нощта ще е предимно ясно. В източните райони ще
Коментари Харесай

Времето утре - 6 януари

През нощта ще е най-вече ясно. В източните региони ще духа до сдържан югозападен вятър. В утринните часове на обособени места в низините за малко ще се образуват мъгли. Минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°, в София 0°. Това заяви дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология Виктория Клещанова. 

Утре ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. След обяд от северозапад облачността ще стартира да се усилва и през нощта против петък в крайните северозападни региони ще завали дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от югозапад, в югоизточните региони ще е краткотрайно силен; в Дунавската низина след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°, в София 12°.
Седмична прогноза за времето за 4-9 януари
Във вторник и сряда над цялата страна ще има променлива облачност. Валежи от дъжд или от сняг не се чакат. Минималните температури ще...
Прочети повече
Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра към 10°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 17°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР