През нощта ще е предимно ясно. Ще духа слаб вятър

...
През нощта ще е предимно ясно. Ще духа слаб вятър
Коментари Харесай

Високи температури в неделя

През нощта ще е най-вече ясно. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, в обособени котловини, където ще е съвсем безшумно – към нулата, в София – към 2°. Утре в по-голямата част от страната ще доминира слънчево време със слаб до сдържан югозападен вятър. Към обяд облачността над северозападните региони ще стартира да се усилва, вятърът там ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще стартира да нахлува леден въздух. По-късно след обяд тук-там в Северозападна България, а вечерта и по високите западни полета ще има превалявания от дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°, в София – към 17°. През нощта против понеделник преваляванията ще обзет по-голямата част от страната.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд облачността над масивите от Западна България ще стартира да се усилва. Вечерта, основно в Западна Стара планина, ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 12°, на 2000 m – към 3°. През нощта против понеделник преваляванията ще обзет доста региони, вятърът ще се ориентира от северозапад, с него температурите бързо ще се намаляват и дъждът ще минава в сняг на все по-малка височина.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са от 10°-11° в северните региони, до 18°-20° в региона на Бургас. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР