През нощта ще е предимно ясно. Вятърът в повечето райони

...
През нощта ще е предимно ясно. Вятърът в повечето райони
Коментари Харесай

Времето утре: Вятърът утихва, температурите тръгват нагоре

През нощта ще е най-вече ясно. Вятърът в множеството региони ще стихне и тук-там из Западна и Централна България до сутринта ще се образуват слани. Минималните температури ще са най-вече сред 0 и 5 градуса, по-високи по морския бряг и югоизточните региони, където ще продължи да духа до сдържан север-североизточен вятър.
В четвъртък ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб, в Югоизточна България - до сдържан от север-североизток. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 16 и 21 градуса, в София - към 17. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за септември.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан, по високите и открити елементи - краткотрайно и мощен североизточен вятър. Ще се затопли, оптималната температура на височина 1200 м ще е към 10 градуса, на 2000 м - към 4.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в южните региони. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 17-19 градуса. Температурата на морската вода е 21-23 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.
В петък ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, най-вече висока. Сутрин ще е студено с минимални температури сред 2 и 7 градуса и тук-там ще има условия за слаби слани. През деня вятърът ще се обърне от изток-югоизток. Дневните температури ще продължат да се покачват и оптималните ще доближат 19-24 градуса.
В събота ще бъде още малко по-топло, само че от югозапад облачността ще се усилва и вплътнява. По-късно денем ще стартират и валежи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР