През нощта ще бе предимно ясно и почти тихо. Минималните

...
През нощта ще бе предимно ясно и почти тихо. Минималните
Коментари Харесай

Синоптик от БАН разкри ще мръзнем ли и днес или е време отново за късия ръкав

През нощта ще бе най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури са сред 7° и 12°. Днес облачността ще е раздрана, след обяд – най-вече забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания. По-късно денем ще духа до сдържан запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 21° и 26°.
Атмосферното налягане постепенно ще се покачва, ще е малко по-високо от междинното за месеца, предвижда дежурният синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология Българска академия на науките Мартин Славчев.

Над планините облачността ще е раздрана, след обяд най-вече забележителна, по билата ще е мъгливо. Почти без превалявания. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, който по здрач ще отслабва и ще се ориентира от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра – към 6°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще бъдат 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.



Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР