През нощта ще бъде ясно, а утре - слънчево. Почти

...
През нощта ще бъде ясно, а утре - слънчево. Почти
Коментари Харесай

Синоптици с прогноза до края на седмицата: Остава слънчево и топло

През нощта ще бъде ясно, а на следващия ден - слънчево. Почти безшумно. В утринните часове в котловините ще се образува слана, а тук-там в равнините краткотрайна мъгла. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 1° и 6°, в котловините до минус 3°; оптималните - сред 18° и 23°. В София минималната температура ще е към 1°, оптималната - към 20°.
В планините ще е слънчево, със слаб вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.
По Черноморето ще бъде слънчево, със слаб североизточен вятър. В утринните часове на обособени места ще има ниска облачност или краткотрайна мъгла. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 17° и 19°. Температурата на морската вода е 18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
През идващите дни в по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, единствено в крайните източни региони ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. В четвъртък и петък над Източна България ще има забележителна ниска облачност или мъгла, в обособени региони ще преръмява. В Западна ще има и слънчеви часове, само че през първия ден след обяд облачността, най-вече висока и междинна, ще се усили. Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, а дневните - сред 15° и 20°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР