През нощта ще бъде предимно ясно. Вятърът ще отслабне и

...
През нощта ще бъде предимно ясно. Вятърът ще отслабне и
Коментари Харесай

Утре ще бъде слънчево, температурите ще се вдигнат до 20°

През нощта ще бъде най-вече ясно. Вятърът ще отслабне и в доста региони от западната половина от страната ще стихне. Минималните температури ще бъдат сред 1° и 6°, в София - към 1°.

Утре ще бъде най-вече слънчево, с по-значителни нараствания на облачността над Североизточна България, само че основни превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен, в източните региони - североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 20°, в крайните североизточни региони към 12°; в София - към 16°. Това каза Това сподели за  " Фокус “ дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология Красимир Стоев. 

Атмосферното налягане е и ще се задържи близо до междинното за месеца.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над северното крайбрежие, само че без основни превалявания. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 10°-15°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала с наклонност на увеличаване.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне, само че по високите и открити елементи ще е мощен от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 3°.

В четвъртък облачността бързо ще се усили и през идващите дни в множеството региони ще е най-вече забележителна. На обособени места ще превали слаб дъжд. В четвъртък ще духа слаб вятър от източната четвърт; в петък ще се смени с юг-югозападен. Дневните температури ще се намалят, само че ще се задържи топло за интервала. В събота облачността краткотрайно ще намалее, само че след обяд още веднъж ще се усили. Вятърът ще е югозападен, в Източна България ще се усили и температурите за малко, само че сензитивно ще се покачат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР