През нощта ще бъде предимно ясно, над Източна България с

...
През нощта ще бъде предимно ясно, над Източна България с
Коментари Харесай

Жегата продължава, живакът надминава 40 градуса

През нощта ще бъде най-вече ясно, над Източна България с раздрана облачност. Ще бъде съвсем безшумно.
Утре ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на изолирани места в следобедните часове ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, в Източна България – до сдържан североизточен вятър. Остава горещо с оптимални температури най-вече сред 34° и 39°, в София – към 34°.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и на изолирани места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 30°, на 2000 метра – към 22°.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има в утринните часове. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 30° и 34°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
И през идващите дни ще бъде слънчево и горещо, температурите ще се покачат още малко и оптималните в събота ще са сред 36° и 41°. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. В петък след обяд над югоизточните региони ще се развие купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще превали и прегърми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР