През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утрото

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утрото
Коментари Харесай

В петък слънчево, в събота студът си заминава, а от неделя – завалява сняг

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Утрото ще бъде студено, с минимални температури сред минус 10° и минус 5°, в София – към минус 9°, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

В петък ще бъде слънчево, преди обяд и съвсем безшумно. След обяд ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, в София – към 2°.

Сутринта тук-там по Южното Черноморие видимостта ще бъде понижена, само че бързо ще се усъвършенства. Пред деня ще е слънчево и съвсем безшумно. След обяд ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 1° и 4°. Температурата на морската вода е 6° – 7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

По планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – сдържан северен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 7°.

През почивните дни вятърът ще е слаб със западна съставния елемент, в доста региони краткотрайно ще стихва.

В събота времето ще бъде най-вече слънчево, по-късно денем ще стартира нарастване на облачността, междинна и висока. Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, а оптималните – сред 1° и 6°.

В неделя облачността ще е забележителна, на обособени места в Западна България ще превали слаб сняг. Сутрешните температури ще са с 3-4 градуса по-високи, а дневните – без смяна./БНР

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР