През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо с

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо с
Коментари Харесай

Дежурният синоптик на БАН предупреди за мрачен обрат във времето от събота 

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно с минимални температури, в множеството региони, сред минус 2° и 3°, в София към минус 1°.

Утре още веднъж ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там в низините и към водните басейни ще има мъгла. През деня в Източна България ще се появи до сдържан юг-югозападен вятър. Максимални температури сред 11° и 16°, в София към 11°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви дежурният синоптик Христо Христов, представен от " Фокус ".

Атмосферното налягане денем едва ще се намали и ще бъде по-ниско от междинното за февруари. Късно вечерта от югозапад ще стартира бързо нарастване на облачността. Над Черноморието ще бъде слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, основно по южното крайбрежие. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури сред 11° и 16°.

Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи мощен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра – към 2°. В петък облачността ще бъде по-често забележителна, само че единствено на обособени места, основно в Западна и Централна България ще превали слаб дъжд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР