През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните
Коментари Харесай

Новата седмица стартира с много слънце, живакът удря...

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 7° и 12°. Сутринта тук-там, основно в източните региони от страната, ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще е най-вече слънчево и топло за интервала с оптимални температури сред 21° и 26°. Сутринта тук-там по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. През деня ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще са 19-23°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – до мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 10°.

През идващите дни времето ще се задържи най-вече слънчево и съвсем безшумно. Сутрин тук-там в низините ще се образува мъгла или инверсионна облачност. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 20° и 25°.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР