През нощта ще бъде почти тихо и след полунощ отново

...
През нощта ще бъде почти тихо и след полунощ отново
Коментари Харесай

Февруарската пролет продължава - до 17 градуса днес! |

През нощта ще бъде съвсем безшумно и след среднощ още веднъж тук-там в низините и към водните басейни ще се образуват мъгли. Над останалите региони ще бъде ясно. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°.

През деня към момента тук-там в низините и равнините ще има мъгла, а денем над Източна България ще има и нараствания на облачността, само че дъжд е малко евентуален. От север-североизток, с до сдържан вятър, за малко ще проникне по-студен въздух. Максималните температури ще бъдат от 7° в крайните североизточни региони до 17° в югозападните, в София 11°-12°, демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 8°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, а преди обяд тук-там и понижена видимост. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР