През нощта през страната ще премине студен атмосферен фронт. Облачността

...
През нощта през страната ще премине студен атмосферен фронт. Облачността
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в събота по Черноморието?

През нощта през страната ще премине леден атмосферен фронт. Облачността ще се усили и вплътни и на обособени места от запад на изток ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад. Минималните температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София - към 13°.

Утре от северозапад облачността ще се раздира и понижава, следобяд до най-вече слънчево време, най-късно над югоизточните региони. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 22° и 27°, в София - към 23°.

Над планините облачността ще е променлива, следобяд ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан, по билата мощен вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието облачността ще променлива, преди обяд най-вече значителна; след обяд от северозапад ще се раздира и понижава. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури: 23°-27°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР