През нощта от запад облачността, средна и висока, ще продължи

...
През нощта от запад облачността, средна и висока, ще продължи
Коментари Харесай

Значителна облачност утре по Черноморието

През нощта от запад облачността, междинна и висока, ще продължи да се усилва и вплътнява. Минималните температури ще бъдат сред 4° и 9°

Утре над Черноморието облачността ще е забележителна, само че към момента без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максимални температури: 9°-13°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 21 март слънцето във Варна изгрява в 6:11 часа и залязва в 18:21 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 10 минути. Фазата на новолуние.

Във вътрешността на страната облачността над страната ще е забележителна, към и след обяд в западната й половина ще стартират превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 20°, в източните региони по-ниски, в София - към 17°.

Над планините ще е най-вече облачно. След обяд в масивите от западната половина от страната ще стартират превалявания от дъжд, над 1800 метра от сняг. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, по билата от югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 2°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР