През нощта от утре, 19 юни, до петък, 23 юни,

...
През нощта от утре, 19 юни, до петък, 23 юни,
Коментари Харесай

Oт утре до петък ще има ограничения в движението през тунела „Витиня“ за Варна поради ремонт

През нощта от на следващия ден, 19 юни, до петък, 23 юни, ще бъде ограничавано придвижването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня “ на автомагистрала (АМ) „ Хемус “, оповестиха от Агенция “Пътна инфраструктура ” (АПИ).

За да не се затруднява пътуването денем, през нощта ще бъде ремонтирана пожаро-известителната система на оборудването. От няколко пожара с коли са унищожени детайли от системата и трафикът за Варна би трябвало да се спре, с цел да бъдат възобновени, добавя Българска телеграфна агенция.

При осъществяване на ремонтните действия от 21:00 ч. до 6:00 ч. трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-и км на Автомагистрала " Хемус " при пътна връзка „ Витинска река “ по път I-1 София - Ботевград и при 47-и км - пътен възел „ Ботевград “ колите ще  продължават придвижването по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири следващи нощи от 21:00 часа на 19-и, 20-и, 21-ви и 22-ри юни до 6:00 часа надлежно на 20-и, 21-ви, 22-ри и 23 юни.

От АПИ се извиняват на водачите за породеното стеснение и прибавят, че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да бъде обезпечено безвредното пътешестване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи.

От утре ще бъде лимитирано придвижването и в платното за София, в региона на виадукта при 67-и км на автомагистрала „ Тракия “, оповестиха по-рано от АПИ. Трафикът ще бъде пренасочен в двете посоки в платното за Бургас, с цел да продължи подмяната на фуги на мостовото оборудване. Предвидено е ремонтните работи там да завършат до 10 юли.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР