През нощта от север-североизток облачността ще продължи да се увеличава

...
През нощта от север-североизток облачността ще продължи да се увеличава
Коментари Харесай

Облачно и студено и в сряда

През нощта от север-североизток облачността ще продължи да се усилва и на обособени места, основно в източната половина от страната, ще превалява слаб сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад.

Минималните температури ще са най-вече сред минус 9° и минус 4°, в София - към минус 7°. Утре ще се задържи най-вече облачно и тук-там в Североизточна, Централна Северна България и планинските региони ще превали сняг. По-значителни разкъсвания на облачността до най-вече слънчево ще има над Югозападна България. Ще духа до сдържан, в Източна България краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максималните температури, в по-голямата част от страната, ще са сред минус 1° и 4°, в София - към минус 1°. По-ниски, до минус 4°, ще са в Североизточна България.

Над планините облачността ще бъде забележителна и на доста места ще има валежи от сняг, по-значителни в Централна Стара планина. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 7°, на 2000 метра - към минус 14°.

По Черноморието ще бъде прохладно с сдържан и мощен вятър от север-североизток. Ще бъде най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб сняг. Максималните температури ще са 1°-2°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 34 мин. и залязва в 17 ч. и 47 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 13 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР