През нощта остана облачно и дъждовно. На много места в

...
През нощта остана облачно и дъждовно. На много места в
Коментари Харесай

ЛОШОТО ВРЕМЕ ОСТАВА: Дъждът продължава да се лее из ведро, някъде ще духа и вятър

През нощта остана облачно и дъждовно. На доста места в Централна България количествата бяха обилни.

Минималните температури тази заран ще са сред 6° и 11°. Иначе през днешния ден преваляванията ще продължат, на доста места в източните региони със обилни количества, само че последователно ще отслабват. В Югозападна България следобяд ще спрат и облачността ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до сдържан, най-късно - в източните региони, където през по-голямата част от деня ще бъде югоизточен.

Максималните температури денем ще са сред 10° и 15°. Атмосферното налягане ще се покачва и ще бъде близо до междинното за месеца.
свързани новини13331на 14.10.202114940на 11.10.2021
В планините ще е облачно с превалявания от дъжд, а над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър, най-вече от север. Максималната температура на 1200 ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан от изток-североизток, който до по здрач ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са сред 15° и 18°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 3 бала.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР