През нощта облачността ще продължи да се разкъсва и намалява

...
През нощта облачността ще продължи да се разкъсва и намалява
Коментари Харесай

Синоптици: Очакват ни слънчеви и топли дни

През нощта облачността ще продължи да се раздира и понижава и над по-голямата част от страната ще е ясно. Ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред минус 2° и 3°, в София – към минус 1°.
Утре ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Преди обяд тук-там в низините и котловините краткотрайно видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, в София - към 12°.
Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд от запад облачността, най-вече междинна и висока, ще се усилва. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, който последователно ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра – към минус 2°.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 9° и 14°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
В петък ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще бъде от юг-югозапад, до сдържан. Температурите ще се повишават; в петък и събота минималните ще са над нулата, а оптималните - към и над 15°, през втория ден на обособени места до 20°. Повече облачност ще има над Рило-Родопската област и там е допустимо да превали едва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР