През нощта облачността ще е значителна. На места в Южна

...
През нощта облачността ще е значителна. На места в Южна
Коментари Харесай

Зимата се завръща ударно след 48 часа

През нощта облачността ще е забележителна. На места в Южна България ще продължи да вали дъжд, в планинските региони – сняг. Ще духа слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°.

Утре ще остане най-вече облачно, краткотрайни разкъсвания на облачността ще има преди обяд над Северна България. На места в Южна България ще има слаби превалявания от дъжд, в югозападните региони – и от сняг. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб, в Източна България до сдържан. Максималните температури ще са сред 3° и 8°.

В неделя и през първата половина от новата седмица ще бъде облачно; краткотрайни разкъсвания на облачността ще има във вторник и сряда. Ще има и превалявания, на повече места и повече по количество в неделя, в Западна и Централна България - от сняг, в източните и южните региони - към момента най-вече от дъжд. Вятърът тогава ще е източен, в множеството региони сдържан.

В понеделник и вторник също ще има превалявания, към този момент най-вече от сняг, само че ще са на по-малко места и по-слаби; само че в Рило-Родопската област още веднъж тук-там ще са обилни. В сряда и четвъртък ще вали основно в Централна и Източна България, на повече места в южните елементи.

Първия ден вятърът краткотрайно ще отслабне и ще стане от север-северозапад; през идващите дни още веднъж ще е сдържан, в Дунавската низина от северозапад, в Източна и Южна България - от източната четвърт. Минималните температури в по-голямата част от страната ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 1° и 6°, в средата на седмицата - с 1°-3° по-ниски. Към петък има нараснала възможност преваляванията да се усилят, ще бъдат от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток; захлаждането ще продължи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР