През нощта облачността ще е разкъсана, по-значителна над югоизточните райони

...
През нощта облачността ще е разкъсана, по-значителна над югоизточните райони
Коментари Харесай

Облачно, но почти без валежи в петък

През нощта облачността ще е раздрана, по-значителна над югоизточните региони от страната. На обособени места, основно в планинските региони, ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Минималните температури ще са сред 9° и 14°, в София - към 10°. Утре ще бъде с раздрана, над Източна България, след обяд и над обособени планински региони в Югозападна България - най-вече забележителна облачност. На обособени места там ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна, на обособени места основно в Родопите, Странджа и Сакар ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, най-вече забележителна по южното крайбрежие, където на обособени места ще превали дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР