През нощта облачността от запад ще продължи да се увеличава

...
През нощта облачността от запад ще продължи да се увеличава
Коментари Харесай

Облаци в неделя

През нощта облачността от запад ще продължи да се усилва и на следващия ден над по-голямата част от страната ще е най-вече облачно. Още през нощта в западните региони ще стартират превалявания от дъжд, които денем ще обзет западната половина от страната. В Източна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от югоизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - сред 15° и 20°; в София: минимална - към 9°, оптималната - към 15°.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо с валежи от дъжд, преди обяд на височина над 2200-2300 - от сняг. В планините от Източна България ще е без превалявания и ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност, след обяд най-вече забележителна. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 15°-18°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР