През нощта облачността над по-голямата част от страната ще е

...
През нощта облачността над по-голямата част от страната ще е
Коментари Харесай

Слънцето вече идва, облачността започва да се разкъсва

През нощта облачността над по-голямата част от страната ще е забележителна, в обособени региони с валежи. До сутринта тук-там в равнините и котловините ще се образува мъгла.
 

В четвъртък преди обяд ниската облачност ще се раздира и понижава и в множеството региони ще се откри най-вече слънчево време . След обяд основно в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там още веднъж ще превали и прегърми.
 
 ThinkStock/Getty Images

Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса , в София - към 28 градуса. Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици , на обособени места ще са обилни по количество. Ще духа до сдържан изток-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 23 градуса, на 2000 м - към 16 градуса.-->
 


 времето плаж шезлонги ThinkStock/Getty Images

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Сутринта в обособени региони ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 
 времето дете поляна цветя ThinkStock/Getty Images

В петък и събота температурите ще останат без основна смяна . Ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността , обилни към и след обяд. Превалявания ще има на малко места през първия ден в Източна България и планинските региони на Западна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР