През нощта над западната половина от страната облачността ще намалее

...
През нощта над западната половина от страната облачността ще намалее
Коментари Харесай

Утре дъжд над част от България, обяви НИМХ

През нощта над западната половина от страната облачността ще намалее до най-вече ясно, до момента в който над източната ще се задържи забележителна и на обособени места ще превалява дъжд, съобщи meteo.bg.

Утре в Западна и Централна България ще бъде най-вече слънчево, до момента в който над източните региони ще се задържи облачно, на обособени места, основно в Югоизточна България, ще превали дъжд.

Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, в Източна България от север-северозапад. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в източните региони 4°-6°. Максималните температури ще са сред 8° и 13°. В София минимална - към 0°, оптималната - към 9°.

Над планините от Западна България облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Над останалите планински масиви ще е най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, основно по южното крайбрежие с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР