През нощта над Северна България ще бъде облачно и на

...
През нощта над Северна България ще бъде облачно и на
Коментари Харесай

Силни валежи от дъжд се очакват по морето утре

През нощта над Северна България ще бъде облачно и тук-там там ще превалява дъжд. На юг облачността ще е раздрана, на доста места - до най-вече ясно време. Почти безшумно. Минималните температури ще са от 3° - 4 ° в Югозападна България до 10°- 12° в северните и източните региони от страната.

Утре ще бъде най-вече облачно и на доста места ще има превалявания от дъжд. След обяд ще са краткотрайно интензивни, а тук-там в северната половина от страната и ще са обилни. Ще духа слаб до сдържан североизточен, в южните региони – югоизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 14° и 19°.

Над планините ще бъде най-вече облачно и след обяд ще има превалявания от дъжд, над 1700 метра - от сняг. На обособени места ще има условия и за гръмотевична активност. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра – към 8°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно и основно в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, тук-там интензивни. Ще духа до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 12-14°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР