През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Повече слънце и до 26 градуса на празника |

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. През деня ще бъде най-вече слънчево, с висока облачност над западната половина от страната, демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Около и след обяд над Югозападна България ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са от 5° до 10°, а оптималните - сред 21° и 26°, по-ниски ще останат по морския бряг. В София минималната ще е към 5°, оптималната – към 21°.

Над планините ще е доминира слънчево време. Около и след обяд, над масивите от Югозападна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 16-19°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще е към 2-3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР