През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Ето в кои наши два големи града сутринта ще е най-мразовита

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. По-значителна облачност ще има основно над Югоизточна България, където към момента е допустимо да превалява слаб сняг. В Източна България ще духа до сдържан северен вятър. Минимални температури сред минус 11° и минус 6°°. Утре ще бъде най-вече слънчево. Вятърът в по-голямата част от страната ще се ориентира от запад-северозапад – слаб, в Дунавската низина до сдържан. В Югоизточна България към момента ще бъде от север до сдържан. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат най-вече сред 2° и 7°. 

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан източен вятър, който към края на деня ще отслабне и ще се ориентира от север. Максимална температура на височина 1200 метра – към минус 2°, на 2000 метра – към минус 6°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър, по северното крайбрежие от северозапад, по южното от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 3° и 5°. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР