През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно,
Коментари Харесай

Става все по-топло! Лято ли?

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно, само че на обособени места в планинските региони на Западна България преди среднощ към момента са вероятни краткотрайни превалявания. Минималните температури, в множеството региони сред 9° и 14°. Утре ще доминира слънчево и още веднъж топло време. През деня ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Максимални температури сред 26° и 31°.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 13°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще има купеста облачност, само че единствено на обособени честа е допустимо да превали временен дъжд и да прегърми. Ще духа бриз. Максималните температури ще са сред 20° и 24°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 25.04.2018 слънцето ще изгрее в 06:30 часа и ще залезе в 20:20 часа. Продължителност на деня 13:50 часа.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР