През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее

...
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее
Коментари Харесай

Значителна облачност и кратки валежи утре по Южното Черноморие

През нощта над по-голямата част от страната облачността ще намалее до най-вече ясно време. По-значителна ще остане над Югозападна България и до среднощ тук-там там към момента ще има краткотрайни превалявания. Североизточният вятър ще отслабне, ще е най-вече сдържан. Утре в Северна България ще доминира слънчево време, а над Южна облачността ще е променлива, постоянно забележителна и тук-там там ще има краткотрайни превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна. На доста места ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по южното крайбрежие по-често забележителна и основно там ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-26°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР